Woordkunst

Spoken Word | Poëzie | creatieve taalles

website 2

Ik dicht mijn leven waar het lekt

Ik schrijf om verbinding tot stand te brengen. Met mijn workshops, lessen en optredens beoog ik impact te maken. Ik breng in beweging wat stilstond en daarmee ontstaan nieuwe inzichten. 

Welke Workshop past bij jou?

Ontwerp zonder titel

spoken word

Voordragen op jouw gelegenheid.

Ik schrijf werk op maat waarmee de gasten of deelnemers verrast, geraakt of geïnspireerd kunnen worden. Je kunt mij boeken voor zakelijke bijeenkomsten maar ook voor een privé feest of bijvoorbeeld een presentatie van uw nieuwe product.

Workshop Spoken word, een ongedefinieerde vorm van woordkunst waarbij het vooral gaat over expressie. Jouw expressie, in deze workshop ga je een basis leggen voor je performance en het schrijven van spoken word.

 

 

P1039268-min

Workshops

In diverse workshops bied ik deelnemers de mogelijkheid om de woordkunst te verkennen of bijvoorbeeld te werken aan het schrijven van columns. Deze workshops worden op maat aangeboden en passen altijd bij de doelgroep of dit nu leerlingen op de basisschool zijn of een vrijgezellenfeest waarbij een Hiphop track geproduceerd wordt.

Voor het Parool & stichting Nowhere heb ik in het voortgezet onderwijs de studenten mogen meegeven hoe je een column schrijft. Dit is een enorm fijne workshop voor bijvoorbeeld een teamdag je leert collega’s beter kennen en ontdekt wat iemand bezighoud. Het fijne van een column, het kan niet mis!

 

IMG_20220314_105952

Creatieve Taalles

Taalles in het onderwijs.

Gastlessen in het primair en voorgezet onderwijs. Zo leuk om te doen. Ik laat kinderen en jongeren ervaren hoe ze hun belevingswereld kunnen delen. Ik creëer een ruimte waarbinnen leerlingen leren dat hun stem er toe doet. Het gaat even niet om de d en t op de juiste plek. De focus in mijn lessen ligt op identiteit in de breedste zin van het woord. Wie ben jij en hoe verhoud je jezelf tot de wereld welke je tegemoet treed.

 

 

 

 

Testimonials

We kregen les van Mario over het schrijven van een haiku. Een leerzame les waarin de kinderen hun creatieve dichtkunsten kwijt konden. Ze werden goed begeleid waardoor iedereen een leuk gedicht had wat ik bijzonder vond is hoe Mario zorgde voor een veilige sfeer waarbij ook de kinderen die zich normaal een beetje verstoppen actief meededen. Ook optreden kwam aan bod waarbij Mario hele coole voorbeelden gaf waardoor de hele klas onder de indruk was. Groot succes dus!
Femke Venstra
Docent Theo Thijssenschool
Mario heeft hij mij verbaasd met zijn gave om gespreksstof direct te vertalen naar een optreden. Tijdens de Waanzinnige avond vatte Mario de avond samen en tijdens de Europese week van de mentale gezondheid ging hij in gesprek met leerlingen over mentale kwetsbaarheid. Mario maakt verbinding op een manier die ik niet vaak zie. Leerlingen opende en deelde persoonlijke verhalen, er ontstond oprechte uitwisseling. Ik zie uit naar een volgende samenwerking.
Sandra de Cocq
Producent - het luisterteam