Over Moverman

To get people moving and give them the tools to embrace life” 

Mijn Visie

Jezelf eens zien zoals gezien. Zal helpen bij jezelf juist zien misschien.

Hoi Ik ben Mario!
Waar ik eerder geloofde dat kwetsbaarheid een valkuil was, heb ik geleerd dat het me juist veel kan geven. Vroeger dacht ik dat mensen me zielig of zwak zouden vinden als ik me zou uitspreken over mijn onzekerheden bijvoorbeeld over mijn lichaam. Juist door het in het licht te zetten loste het op. Nu heb ik ervaren dat ik zelden word afgewezen wanneer ik mezelf kwetsbaar opstel en eerlijk uit wat ik voel en denk.

Ik heb twintig jaar middelen gebruikt en wist altijd de schijn van functioneren op te houden. Dit heb ik volgehouden tot ik alles wat ik belangrijk achtte leek kwijt te gaan raken. Ik besloot eerlijk te zijn over mijn gebruik en de gevolgen die dit op mij had. Wanneer ik terugkijk heeft dit mij vrijheid gebracht ben geen van mijn geliefden verloren en ben mijzelf gaan leren kennen voor wie ik kan zijn. 

Belangrijke waarden in mijn leven en werk zijn daarom ook eerlijkheid en openheid van geest. Ik wil mensen de ruimte bieden zodat ze zichzelf zonder oordeel durven te (laten) zien. Mensen durven zich vaak kwetsbaar op te stellen bij mij. Ze beschrijven regelmatig dat ik een warme, verdraagzame en familiaire manier van omgang heb. En ook durf uit te dagen en te confronteren. Als ik hiermee van betekenis ben voor een ander geeft me dat veel energie.

Naast coach, werk ik als schooldichter. Ik geef regelmatig gastlessen in columns en gedichten schrijven op basis- en middelbare scholen.  Ook ben ik spoken-word-artiest onder het mom ‘ik dicht mijn leven waar het lekt’.  Schrijven is voor mij een medicijn gebleken. Schrijfoefeningen maken regelmatig onderdeel uit van mijn coaching en trainingen. Ook bied ik workshops over persoonlijke ontwikkeling.

Moverman Training

Kom vandaag in beweging

Coaching | Spoken Word | Workshops

Testimonials

Wat zij zeggen

Ik leerde Mario kennen in zijn telecom tijd en toen viel hij mij al op als een echte people manager. Het verbaasde me dan ook niet toen hij de stap maakte naar coach!
Als ik Mario moet samenvatten is het: energie, gevoel voor de groep, warm en vol passie.
Jeanne Bakker
Brain Bakery
Binnen 24 uur na mijn eerste sollicitatiegesprek werd ik teruggebeld en had ik de baan. Ik ging zelfverzekerd het gesprek in en ben erg blij dat we ook met gesprek technieken geoefend hebben, het traject heeft mij veel vertrouwen gegeven. Ik weet nu beter wat en waarom ik dingen belangrijk vind ik mijn werk.
Nathalie van Galen
Administratief Medewerker Stichting Pennemes
Interessante training, weet goed waar hij het over heeft, veel energie en een hele hoop motivatie! Zonder twijfel krijg je met hem de leukste 'verplichte' cursus die je kan hebben!
Benthe Egtberts
management trainee McDonalds
Mario heeft uitmuntende coachingskwaliteiten. Hij zet mensen in hun kracht, waardoor ze gemotiveerder en effectiever hun werk gaan uitvoeren. Zeker een aanrader om je team kennis te laten maken met Moverman!
Farshaaz Kasim
Managing Director Simply Trading

enthousiast en zin om te verbinden?